fbpx

Tammelan puistokatu 31 – Vain muutama huoneisto jäljellä

Pala parasta Tamperetta – Tammelan puistokatu 31 on pian muuttovalmis! Mikäli haluat muuttaa tai sijoittaa Tampereen paraatipaikalle, loistavien palveluiden ja eloisan Tammelantorin välittömään läheisyyteen, nyt on viimeinen tilaisuutesi! Asunto Oy Tampereen Tammelan puistokatu 31:ssä on enää muutama kulmahuoneisto vapaana. Toimi nopeasti – saat uuden asuntosi avaimet käteen jo 22.4.2022!

Nauti laadukkaasta asumisesta eloisassa ja tunnelmallisessa Tammelassa!

Asunto Oy Tampereen Tammelan Puistokatu 31 on valmis vastaanottamaan asukkaansa! Vapaana on enää muutama kulmahuoneisto, joten jos haluat muuttaa tai sijoittaa kaupungin paraatipaikalle, nyt kannattaa pitää kiirettä!

Tarjolla olevat huoneistot ovat 66,5 neliön kokoisia valoisia kaksioita, jotka harkitun ja toimivan pohjaratkaisun ansiosta tuntuvat neliöitään tuntuvasti tilavammilta. Avaruuden tuntua tilaan tuovat myös kolmeen suuntaan antavat suuret ikkunat sekä lasitettu oma parveke. Sisustuksessa on käytetty laadukkaita ja kauniita materiaaleja. Yksi sauvainen tammiparketti, keittiön kivikomposiittitaso, kylpyhuoneen Villeroy & Bochin laatat sekä integroidut Miele-kodinkoneet noudattavat samaa tyylikästä ja käytännöllistä linjaa kuin huoneistot ja itse rakennuskin.

Jokainen asunto on varustettu omalla saunalla, mutta mikäli kaipaat enemmän, ei sinun tarvitse nousta hissillä kuin yhdeksänteen kerrokseen, josta löytyvät asukkaiden yhteiskäytössä olevat innovatiiviset sauna-, suihku- ja pukeutumistilat, mukavaan yhdessäoloon soveltuva oleskelutila, kuntoilutila sekä kattoterassi. Lisäksi piha-alueelle rakennetaan viihtyisä pergola sekä lapsiperheiden arkea ilostuttava leikkialue.

Oma tontti, kaukolämpö, asuntokohtainen kylmän ja lämpimän veden mittaus sekä taloyhtiön osakkaiden yhteiskäytössä oleva täyssähköauto auttavat pitämään asumiskustannukset pitkäkantoisesti alhaisina.

Tervetuloa Tammelaan!

Asuinpaikkana noin kuudentuhannen tamperelaisen asuttama Tammela on vailla vertaa. Se sijaitsee ydinkeskustan tuntumassa ja on tunnettu puistomaisesta tunnelmasta, vehreistä, hyvinhoidetuista korttelipihoista sekä kerroksellisesta, vuosikymmenittäin täydentyneestä rakennuskannastaan.

Vaikka alue toimiikin tällä hetkellä Tampereen keskustamaisen kaupunkikehittämisen kärkikohteena, henkii sen kaduilla yhä teollisuuteen perustuva historia. Kun Tamperetta 1900-luvun alkuvuosikymmeninä kutsuttiin suutarien pääkaupungiksi, tarkoitettiin nimenomaan Tammelaa. Vanhat tehdastilat ovat paikoillaan ja ne on sittemmin saneerattu tyylikkäiksi loft-asunnoiksi. Mennyttä maailmaa voi käydä aistimassa myös Tammelan itäosassa sijaitsevan Puu-Tammelan historiallisessa miljöössä.

Tammelassa ovat läsnä kaikki hyvän kaupunkiympäristön elementit: hitunen historiaa, paljon vehreyttä, eläväinen kaupunkikulttuuri ja reipas kehittämisen meininki. Käden ulottuvilla ovat kaupat ja muut palvelut, koulut, oppilaitokset sekä yliopisto. Tammelan erottaa keskustasta vain junarata, yhdistävänä tekijänä toimii taasen vierestä liikennöivä Tampereen Ratikka. Alueella ovat loistavat julkisen liikenteen yhteydet sekä kattava pyörätieverkosto. Muutaman korttelin päähän Tammelanpuistokatu 31:stä valmistuu parhaillaan Suomen upein jalkapallostadion ja vielä lyhyempi matka on maan tunnelmallisimmalle kohtauspaikalle – Tammelantorille.
Tule tutustumaan, mutta pidä kiirettä – seuraavaan tilaisuuteen saattaa mennä aikaa!

Vapaana muutama asunto – tutustu kohteeseen ja ota yhteyttä

Asunto Oy Tampereen Tammelan Puistokatu 31:ssa on kahdeksan asuinkerrosta ja asuntoja on yhteensä 77. Hyvä sijainti, oma tontti Tampereen keskustassa sekä näyttävät, valoisat asunnot ovat herättäneet paljon kiinnostusta – melkein kaikki asunnot on jo myyty.

Tutustu Asunto Oy Tampereen Tammelan Puistokatu 31 -kohteeseen ja vapaana oleviin asuntoihin ja kysy lisätietoja:

Johanna Kilpijoki
Asuntomyyjä, LKV, KiAT
Jatke Pirkanmaa Oy
050 530 3266
010 526 1766
johanna.kilpijoki@jatke.fi

Edellinen artikkeli
Tammelan Puistokatu 31 valmistuu Tampereen parhaalle paikalle
Valikko