fbpx

Myyntiaste noussut yli 60 prosentin

Myyntiaste noussut yli 60 prosentin

Keväällä 2022 valmistuvan Asunto Oy Tampereen Tammelan Puistokatu 31:n myyntiaste on noussut lokakuun puoliväliin mennessä 65 prosenttiin. Omalle tontille rakennettava kohde on herättänyt paljon kiinnostusta.

Asunto Oy Tampereen Tammelan Puistokatu 31 valmistuu Tampereen suosituimmalle asuinalueelle Tammelantorin kupeeseen. Kohteeseen valmistuu 77 modernia asuntoa aina tehokkaista yksiöistä tilavaan 160 neliön kattohuoneistoon saakka. Uusien asukkaiden käyttöön tulevat myös upea kattoterassi, tilava keittiöllinen oleskeluhuone saunoineen ja yhteiskäyttöön varattu täyssähköauto. Loistava sijainti, valoisat asunnot ja tehokas markkinointi ovat tuottaneet positiivista tulosta, mikä on heijastanut varausasteeseen.

Työmaan tilanne 22.10.2020

Kellarikerroksen runkorakenteet ovat valmistuneet Tammelan Puistokadun työmaalla. Vielä lokakuun aikana saadaan valettua myös kohteen pihakansi. Marraskuun ensimmäisellä viikolla aloitetaan kerrostalon rungon pystytys, mikä etenee noin 2-3 vkoa per kerros eli vuodenvaihteeseen mennessä työmaalla tapahtuu paljon näkyvää rakentamista.  Marraskuun aika valmistuvat myös tontilla tehtävät maanrakennustyöt.

Ota yhteyttä myyntiin jo tänään

Johanna Kilpijoki
Asuntomyyjä, LKV, KiAT
Jatke Pirkanmaa Oy
050 530 3266
010 526 1766
johanna.kilpijoki@jatke.fi

Edellinen artikkeli
 Tammelan Puistokatu 31:n varaustilanne on hyvä
Valikko