fbpx

Parasta Tamperetta – paraatipaikalla

Tammelan Puistokatu 31:n kulmahuoneistoissa maisema on osa asumista. Valoisat kaksiot ja kolmio tuntuvat jopa neliöiltään suuremmilta.

Tilavissa huoneissa nautit loft-tunnelmasta, mutta selkeät huonejaot ja väliseinät tekevät kodista arjessa toimivan. Oman tontin edulliset asumiskustannukset ovat asukkaalle pitkäkantoinen etu.

Asumismukavuutta & ajatonta tyylikkyyttä

Asuntojen seinät on maalattu ja kylpytilat laatoitettu. Sävyt ja materiaalit on valittu toisiinsa sointuviksi, harmonisen sisustamisen perustaksi. Kaunis puuparketti on 1-sauvainen ja antaa tilaan rauhallisen ilmeen. Eteisen ja makuuhuoneen kaapistoissa on liukuovet, mikä lisää säilytystilojen käyttömukavuutta.

Keittiöissä on integroidut Miele-kodinkoneet, jotka edustavat alansa aatelia. Kaapistojen välitilassa on helppohoitoista valkoista lasia. Samaa tyylikästä ja käytännöllistä linjaa noudattavat kivikomposiittitasot. Kalusteissa on käyttömukavuutta lisääviä yksityiskohtia mekanismeja myöten.

Kylpyhuoneen kalusteet ovat muotoilultaan moderneja. Kylpyhuoneen ja saunan välissä on lasiseinä. Sadesuihku ja lauteeseen upotettu kiuas tekevät kotona kylpemisestä arjen luksusta.

Lataa kulma-asuntojen materiaaliesite

Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset lukemaan E-esitteen.

Ota yhteyttä

Myynti

Johanna Kilpijoki
Asuntomyyjä, LKV, KiAT
Jatke Pirkanmaa Oy
050 530 3266
010 526 1766
johanna.kilpijoki@jatke.fi

Valikko