fbpx

Asunto Oy Tampereen Tammelan Puistokatu 31

Asunto Oy Tampereen Tammelan Puistokatu 31 valmistuu Tampereen suosituimmalle asuinalueelle Tammelantorin kupeeseen.

Omalle tontille rakennettavan kerrostalokohteen suunnittelun lähtökohtana on alusta saakka ollut asumisviihtyvyys. Yhtiön lämmitysmuotona on kaukolämpö ja lämmönjakotapana on vesikiertoinen lattialämmitys, mikä mahdollistaa isot ikkunapinnat ilman seinäpattereita. Kohteessa on useita kulma-asuntoja, joista ikkunat avautuvat kahteen ilmansuuntaan.

Asumismukavuutta lisää myös huoneistojen tuloilman viilennys. Kerrostalon yhdeksännessä kerroksessa sijaitsevat asukkaiden yhteiskäytössä olevat innovatiiviset sauna-, suihku- ja pukeutumistilat, mukavaan yhdessäoloon soveltuva oleskelutila, kuntoilutila sekä kattoterassi. Lisäksi asukkaiden iloksi piha-alueelle rakennetaan viihtyisä pergola ja lapsiperheiden arkea ilostuttava leikkialue.

Kohteen myynti

Johanna Kilpijoki
Asuntomyyjä, LKV, KiAT
Jatke Pirkanmaa Oy
050 530 3266
010 526 1766
johanna.kilpijoki@jatke.fi

Sijainti ja palvelut

Asumiskohteena Asunto Oy Tampereen Tammelan Puistokatu 31 on ihanteellinen. Oikeastaan kaikki mitä arkielämässä tarvitset on kävelymatkan päässä. Kotiasi ympäröivät lukuisat ravintolat, pubit ja kivijalkamyymälät muuttavat käsityksesi tavallisesta arki-illasta. Kaupungin konsertti- ja urheilutarjonta, puistot ja jopa Kaupin metsän rauha – kaikki ovat lähellä, kun osoitteenasi on Tammelan puistokatu 31. Taloyhtiön osakkaiden yhteiskäytössä on myös täyssähköauto, mikä on helppo varata puhelinsovelluksen kautta.

Sijaintinsa puolesta Asunto Oy Tampereen Tammelan Puistokatu 31 on kuin tehty rentoon kaupunkiasumiseen, sillä se sykkii elämää ja elinvoimaa.

Kuva: Visit Tampere, Olga Javits

2min

Tammelan Stadion

3min

Tullikamari

5min

Tampereen Yliopisto

9min

Keskustori

1min

Lähin kauppa

2min

Tuleva ratikka-pysäkki

4min

Tampereen rautatieasema

5min

Tampere-talo

Ajankohtaista

Asunto Oy Tampereen Tammelan Puistokatu 31:n uudet asukkaat avaavat kotiovensa keväällä 2022.

Tammelan puistokatu 31 – Vain muutama huoneisto jäljellä

Pala parasta Tamperetta – Tammelan puistokatu 31 on pian muuttovalmis! Mikäli haluat muuttaa tai sijoittaa Tampereen paraatipaikalle, loistavien palveluiden ja eloisan Tammelantorin välittömään läheisyyteen, nyt on viimeinen tilaisuutesi! Asunto Oy…

Lataa kohteen myyntiesite

Esitteestä löydät tarkemmat huoneistoinfot, pohjakuvat, tietoa materiaaleista ja asuinalueesta. Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset lukemaan E-esitteen.

Ota yhteyttä

Myynti

Johanna Kilpijoki
Asuntomyyjä, LKV, KiAT
Jatke Pirkanmaa Oy
050 530 3266
010 526 1766
johanna.kilpijoki@jatke.fi

Valikko